ŞIRNAK / SİLOPİ - Verimli Ortaokulu

Mrt

Değerli Müdürümüz Fehmi Güray Akıncı tarafından öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar günü kutlandı.

Mrt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında gerçekleştirdiğimiz geri dönüşüm projemiz.

Mrt

Okulumuzda hafta içi gerçekleştirdiğimiz destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam ediyor. Kurslarımızı açmamızı sağlayan öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Müdür yardımcımız Yüksel AYDOĞAN tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik. 2023 -2024 eğitim öğretim yılından itibaren yürürlükte olan sınav sistemi, sınıf geçme, sınıf tekrarı, başarı belgesi kazanımına yönelik eğitsel rehberlik çalışması gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzun lavabolarındaki kapılar yenilendi.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan resmi adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olan Yerli Malı Haftasını okulumuzda coşkuyla kutladık. Kurumumuzun öğretmenleri öncülüğünde  düzenlenen etkinliklerle yerli malının önemine değindik ve tüketilirken nelere dikkat edilmesi gerekiği üzerinde durduk. Katılım sağlayan öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Metin Sönmez ve Sayın Arif Onuk okulumuzu ziyaret ettiler. Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Metin Sönmez 8. sınıf öğretmenlerini derslerinde ziyaret ederek öğrencilerle birebir görüşerek onlara haziran ayında girecek oldukları sınavla ilgili tavsiyeler vererek tecrübelerini paylaştı.

Ara

Şırnak Silopi İlçesi Başverimli Köyü Verimli İmam Hatip Ortaokulu'nda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.